БЛОГ

Актуелности од светот на регенративната медицина, матичните клетки и компанијата Bio Save

Безгрижна бременост

Безгрижна бременост

Школа за трудници

Bio Save како лидер од регионот на конгресот кој го менува светот

Bio Save како лидер од регионот на конгресот кој го менува светот

Cord Blood Connect 2022

Bio Save на конференција во Варшава

Bio Save на конференција во Варшава

20 години FamiCord Група

Матични клетки

Матични клетки

Зошто се залог за иднината?

Срцева слабост и матични клетки

Срцева слабост и матични клетки

Можат ли матичните клетки да помогнат кај болно срце?

Мозочен удар

Мозочен удар

Нова надеж за заболените

Матични клетки кај предвремено родени бебиња

Матични клетки кај предвремено родени бебиња

Како матичните клетки можат да помогнат?

Дијабетес се лекува со матични клетки

Дијабетес се лекува со матични клетки

Дијабетес тип 1

Размножување матични клетки

Размножување матични клетки

Дознајте повеќе за новата технологија на мултипликација

Corona virus – терапија на повидок

Corona virus – терапија на повидок

5 најчесто испитувани терапии

CORONA virus и матични клетки

CORONA virus и матични клетки

Матичните клетки во борба против вирусот

Мене матичните клетки ми помогнаа

Мене матичните клетки ми помогнаа

Приказни од целиот свет

Лекување со матични клетки

Лекување со матични клетки

Светски стручњак бр. 1 - Проф.др Џоан Курцберг

Матичните клетки дадоа добри резултати за мултиплекс склероза

Матичните клетки дадоа добри резултати за мултиплекс склероза

Меѓународно испитување

Матичните клетки лекуваат и срцеви маани кај деца

Матичните клетки лекуваат и срцеви маани кај деца

Терапии со матични клетки

Терапии со матични клетки

Терапии со матични клетки

Возбудливи резултати од клинички студии

Момче од Србија со матични клетки ја победи церебралната парализа

Момче од Србија со матични клетки ја победи церебралната парализа

Терпаии со матични клетки

Скршена коска би можела да се третира преку користење генска терапија

Скршена коска би можела да се третира преку користење генска терапија

Златен стандард во терапијата

Sign In