Bio Save Македонија

Затоа што иднината е важна

Bio Save - за нас

Bio Save - за нас

Денес родителите кои сакаат да остават матични клетки имаат мака да изберат помеѓу разните банки за матични клетки. Вие не сакате крвта на Вашето дете само да се замрзне, туку сакате да бидете сигурни дека матичните клетки во случај на потреба смеат да бидат употребени за трансплантација? Во тој случај и денес најдобар избор би бил: Bio Save.

99.9%

ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ

10000

СОЧУВАНИ ПРИМЕРОЦИ СО МАТИЧНИ КЛЕТКИ

20000

ПРЕНАТАЛНИ ТЕСТОВИ

НАШИ БРЕНДОВИ

Нашите услуги и брендови кои ги бирате за своето семејство

ИЗДВОЈУВАМЕ

За вас

Нови достигнувања во лекувањата со матични клетки

Нови достигнувања во лекувањата со матични клетки

Кои заболувања се лекуваат со матични клетки

Sign In