Bio Save Штркот носи подарок

Bio Save Штркот носи подарок

400 € попуст за чување матични клетки!

Bio Save штркот носи подарок

400 € попуст за чување матични клетки!

Уште од дамнешни времиња, штрковите се радосно дочекувани гости во нашето соседство. Ги прават своите гнезда и го одгледуваат семејството на крововите од нашите куќи и околните бандери. По селидбата во потоплите краеви, секогаш се враќаат во истото гнездо и со истиот партнер кому му се верни до крајот на животот. Многу приказни, митови и легенди се разкажани за нив, а најпознатата е секако приказната дека штрковите носат бебиња. Овие прекрасни птици имаат и свој празиник. Во таа чест, Bio Save штркот одлучи на сите идни мајки и татковци да им донесе пригоден подарок за бебето кое го очекуваат.

Од 23 до 30 јуни 2023 Bio Save Штркот Ви носи 400 € попуст за складирање на матични клетки на период од 30 години.

Понудата важи за сите родители кои се "бремени" и кои очекуваат дека Штркот наскоро ќе им "донесе" бебе. Со други зборови, доколку по породувањето ги сочувате матичните клетки на Вашето бебе во Bio Save на период од 30 години, цената со попуст изнесува 1,790 € наместо редовните 2,190 €.

Искористете ја приликата која се нуди само еднаш во животот. Сочувајте ги матичните клетки на своето бебе во најголемата банка за матични клетки во Европа!

За закажување состанок и бесплатни консултации можете да нѐ контактирате преку телефон на 075 34 34 33 или преку мејл на info@biosave.mk

Деталниот ценовник за сите расположливи пакети за чување матични клетки можете да го погледнете на следниот линк: Ценовник за матични клетки

(прикажаните цени во ценовникот се без вкалкулирани подароци и попусти)

Sign In